Däckhotell

Sluta släpa och kånka på dina smutsiga och tunga hjul! Lämna in dina hjul på vårt däckhotell så tar vi på Nacka Däckservice hand om allt.

Vill du bli kund på vårat däckhotell? Vänligen läs FAQ.

Så här fungerar vårt däckhotell:

Är du kund hos oss? Så här går det till:

  • Du bokar en tid hos oss.

Detta gör du via telefon 087167610

  • Dagen innan din bokade tid så besiktigar vi dina hjul för 2a gången.

Vi kontrollerar återigen att däckens mönsterdjup, däckens ålder samt lufttryck är korrekt och säkert. Här upptäcker vi framförallt ev. pyspunkor som vi kan åtgärda så att det inte blir störningar i schemat vid din bokade tid.

  • När du väl är på plats, skiftar vi på dina hjul på bilen.

Vi gör här en 3e och sista kontroll av din uppsättning som sätts på. Sedan efterdrar vi alltid dina hjulbultar/hjulmuttrar för hand med momentnyckel för att säkerställa att dina hjul är korrekt monterade på bilen.

  • Innan du åker från oss…

Märker vi upp din hjuluppsättning som vi tog av bilen med din bils reg. nummer och position. Detta för att aldrig blanda ihop hjuluppsättningar eller blanda olika storlekar som kan sitta fram och bak.

  • Uppsättningen tvättas sedan

I vår specialdäcktvätt som är helt fri från kemikalier! Sedan gör vi den 1a kontrollen av hjulen du lämnade. Mönsterdjup, snedslitage och ev. skador eller defekter på däck och/eller fälg kontrolleras.

  • Efter att dina hjul tvättats och kontrollerats

Lägger vi dem på vårt däckhotell där de förvaras torrt och mörkt för längsta livslängd. Vi använder oss INTE av förvaring i container! Alla våra uppsättningar ligger här på plats inomhus.

  • Är det något som avviker?

Då kontaktar vi dig så snart vi får tid!

Har du frågor om detta är ni varmt välkomna att kontakta oss.